MY SAFE BEAUTY SALON

De garantie op een veilige en professionele ervaring

WAT IS HET DOEL?

Sinds maart hebben beautyprofessionals als ondernemers enorme offers moeten brengen...

Ondanks de gesloten deuren heeft de sector nooit opgegeven en van in het begin samengewerkt met de verschillende overheidsinstellingen om op een veilige manier tegemoet te komen aan de behoeften van de Belgische consument.

Zodra de lockdown eindigde, gingen alle instituten weer open. Sindsdien hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen worden nageleefd en dat we ons werk op een veilige, kwalitatieve en professionele manier kunnen uitvoeren zonder risico op besmetting.

De aankondiging van een tweede sluiting in november was moeilijk aan te horen. De regering zag zich genoodzaakt om opnieuw strenge maatregelen te nemen voor de volksgezondheid. Aan het einde van dit zeer bijzondere jaar is de tijd gekomen om de krachten te bundelen en de veiligheid van de professionele beautysector in België te garanderen.

WAAROM MOET JE JE REGISTREREN?

Door je te engageren als My Safe Salon verzeker je je klanten dat je de gezondheidsregels respecteert, dat je aandacht hebt voor hun veiligheid en gezondheid en dat je een professional bent op wie ze kunnen vertrouwen.

Zodra jouw registratie wordt gevalideerd en uw betaling is voldaan, draagt jouw salon het My Safe Salon-label. Je ontvangt je communicatiekit en staat vermeld op de interactieve kaart van Mijn Safe Salon. 

HOE WORD JE MY SAFE BEAUTY SALON?

Je meldt je aan

Klik hier om je aan te melden

  • 25 euro excl. btw (30,25 euro incl. btw) 

  • Gratis voor de leden BUTTON LID WORDEN -> link naar website

 Stort 30,25 euro op het rekeningnummer van Coiffure.org vzw/asbl:

  • IBAN: BE82 4412 0750 4168

  • BIC: KREDBEBB

Online promokit met beeldmateriaal voor je website, email en social media

Offline promokit met:

  • Certificaat dat je voldoet aan de voorwaarden van My Safe Salon 

  • Spiegelstickers

  • Deursticker

LATEN WE ONS VERENIGEN OM DE VEILIGHEID VAN DE PROFESSIONELE BEAUTYSECTOR IN BELGIË TE GARANDEREN